Admin |
Administrator |
|
|
Przeczytał: 0 tematów
|
|
|
 |
 |
 |
|
paulina napisał: | a może byś pomyślał że niektórzy nie brali w tym udziału ja głosowałam raz dziennie na moją ulubioną wokalistkę Ewelinę Flintę i raz na Christinę Aguilerę i nikomu nie nabijałam głosów!!!! jak mogłeś co c ię to obchodziło że oni się kłócili trzeba było poczekać tydzień, przecież Ewelinie brakował tydzień do przejścia do miejsca dla zasłużonych. jesteś nienormalny i tyle, no i nie zdziw się jak stracisz chętnych na głosowanie na tej chorej liście!!!!!!ja już nigdy nie wejdę na tą zrytą listę i pewnie wiele osób zrobi tak jak ja!!!!!! |
Moja droga z wyzwiskami to zapraszam na wiejskie targowisko, a nie na MOIM forum! Po prostu nie życzę sobie. Podziekuj kłócącym się fanom Piaska i Flinty. Ja nie mam sobie absolutnie nic do zarzucenia. I właśnie obchodzi mnie to, że się kłóca i nabijają wzajemnie głosy bo wtedy głosowanie nie je uczciwe, a wyniki przekłamane! I nie strasz mnie, ze Ty i całe tłumy przestaniecie tu przychodzić bo nie robi to na mnie większego wrażenia. Lista działa ponad 3 lata i jakoś ciagle ktoś tu zagląda, a ilość głosów jest na podobnym poziomie. Pozdrawiam i polecam nerwosol. |
|